MIO, el comandament de pàrquing més segur

foto prova

Cada dia es produeixen uns 1.000 robatoris en pàrquings comunitaris. La majoria es deuen a comandaments perduts o còpies fraudulentes de comandaments. A SEGURparking saben com evitar-ho. L’empresa de sistemes de seguretat en aparcaments ha desenvolupat el primer sistema de comandaments de pàrquing personals: el comandament Mio, que ja està disponible a Electro Servei Grup.

Amb MIO, cada usuari té el seu comandament personal, amb el seu nom, número de plaça i un codi únic i intransferible, com si fos una targeta de crèdit. Gràcies al codi de cada dispositiu, la comunitat també pot portar un registre de qui entra i qui surt del garatge. Si el comandament es perd, es pot desactivar només amb un clic a través d’una plataforma de gestió. D’aquesta manera, qui trobi el comandament no el podrà fer servir ni tampoc el podrà copiar. El teu comandament és teu, igual que el teu mòbil.

El sistema de SEGURparking també permet convertir el mòbil en el teu comandament. Amb l’App SEGURPHONE podràs obrir la porta del garatge de la teva comunitat i fins i tot les portes de vianants amb el mòbil.

 

Descobreix com funciona MIO, el comandament segur, connectat i a la teva mida: