SERVEI D’ATENCIÓ A ADMINISTRADORS

Contacta amb nosaltres a través del formulari de consultes i incidències o del nostre Servei d’Atenció a Administradors.

Horari:
Dilluns a Divendres: 9:30 a 13:00h i 17:00 a 20:00h
Dissabte: 10:00 a 13:00h

Tel.: 93 871 30 86

Connectem amb la teva comunitat

Podem tenir Wi-Fi comunitari? Podem instal·lar una càmera a l’ascensor? I a la porteria? Com estan els cables del meu edifici? Com puc fer la meva finca més accessible?

A Electro Servei Grup tenim solucions per aquestes i moltes més necessitats.

Som especialistes en serveis a comunitats, administradors de finques i/o gestors d’immobles i patrimonis. Sigui quina sigui la teva consulta, tenim la solució.

Serveis per a administradors de finques

  • Assessorament i serveis a mida en accessibilitat, adaptació de finques/comunitats i consultes diverses sobre instal·lacions.
  • Telecomunicacions: assessorament, manteniment, instal·lació, reparació i venda de tot tipus d’infraestructures de telecomunicacions: Wi-Fi, Internet lliure, antenes…
  • Seguretat i videovigilància: videoporters, porters automàtics, alarmes, control d’accessos, càmeres de circuit tancat de televisió, sistemes de detecció i extinció d’incendis, sistemes de seguretat per a pàrquings comunitaris, comandaments de pàrquing connectats
    Servei Tècnic Oficial de Tegui i BTicino.

NOVETAT: Demana el teu COMUNITEST !

El nou servei COMUNITEST d’Electro Servei Grup consisteix en un test de revisió i diagnòstic gratuït de les infraestructures de telecomunicacions d’una comunitat, finca o immoble. Si ets administrador de finques, pots demanar cita per fer un COMUNITEST a través d’aquest formulari.

Un dels nostres tècnics assessors vindrà a la teva finca, farà l’estudi de les instal·lacions i t’explicarà el diagnòstic i les àrees de millora.

Electro Servei Grup presenta aquest servei per donar suport als administradors de finques en l’adaptació constant, personalitzada i assequible de les infraestructures comunitàries. Al final de la revisió i sense compromís, l’administrador disposarà d’un informe, una estimació del pressupost i les recomanacions dels passos a seguir.

Demana cita aquí !

Altres Serveis

Telecomunicacions
Seguretat
Imatge i So
Accessoris