serveis-esg

Serveis connectats amb tu

A Electro Servei Grup sabem que els nostres clients necessiten unes telecomunicacions impecables i un servei de primera. Avui dia tots necessitem que la nostra vida connectada funcioni perfectament; si sorgeix algun problema, volem que un expert de confiança ens doni la millor solució.

Casa teva, el teu negoci o escola connectats requereixen de productes, instal·lacions, serveis i assessorament. Aquest és el nostre punt fort: connectem amb les teves necessitats perquè som especialistes en serveis de telecomunicacions per a tot tipus de recintes i entorns.

Llums, càmeres… Solucions!

A Electro Servei Grup oferim solucions integrals de telecomunicacions per a particulars i administradors de finques: Internet, Wi-Fi, mòbil, televisió, domòtica, seguretat i videovigilància. Proporcionem serveis d’assessorament, manteniment, instal·lació, reparació i venda en les següents àrees:

  • Telecomunicacions
  • Imatge i so
  • Seguretat
  • Accessoris
  • Administradors de finques

Per a tots els públics

Des del microxip més amagat fins al sistema de seguretat d’una finca, som al teu costat per assessorar-te i gestionar el teu servei des del principi fins a la fi. Tant si vols fer-ho tu mateix com si necessites un especialista que s’ocupi de tot, a Electro Servei Grup estem connectats amb tu.

TELECOMUNICACIONS

Assessorament, manteniment, instal·lació, reparació i venda de tot tipus d’infraestructures de telecomunicacions. Serveis a mida per a particulars, empreses i administradors de finques.

SEGURETAT

Som especialistes en seguretat connectada, sistemes de videovigilància i alarmes. Tenim les solucions que necessites per al teu edifici, per al teu negoci o per casa teva, i les adaptem a tot tipus d’exigències.

IMATGE I SO

Gaudeix de l’entreteniment com mai abans. T’ajudem a configurar el teu oci domèstic amb dispositius connectats, aplicacions domòtiques i consell expert.

ACCESSORIS

Vols fer-ho tu mateix o ens n’ocupem nosaltres? Tant si vols fer-te càrrec del teu projecte com si vols deixar-ho en mans expertes, a la nostra botiga trobaràs tot el material i l’assessorament que necessitis.