segurparking

Sistemes de seguretat per garatges comunitaris

SEGURparking ofereix seguretat total en garatges comunitaris.

Gràcies al sistema SEGURparking Online, SEGURparking i la seva xarxa d’instal·ladors a nivell nacional poden interactuar de forma remota i sense haver de desplaçar tècnics, amb cadascun dels garatges que gestionin des del portal web www.segurparking-online.com, proporcionant així una solució definitiva als problemes d’inseguretat que pateixen els usuaris dels garatges comunitaris.

Per assegurar el control i la perfecta gestió dels dispositius d’entrada, l’usuari final pot accionar les portes automàtiques i/o de vianants amb:

Amb SEGURparking Online, el client decideix com accedir a la seva comunitat. Aquesta plataforma de gestió permet, amb un sol clic:

  • Acabar amb el descontrol de claus i comandaments perduts, robats o no retornats per antics arrendataris, així com amb la multiplicitat de còpies existents (les baixes i altes de comandaments MIO són immediates).
  • Saber: Qui ha entrat al garatge? Quan? i Per on?
  • Integrar el control d’accessos amb avisadors d’intrusió a les portes i la videovigilància del pàrquing.
  • Tenir feedback immediat amb la instal·lació (confirmació d’altes i baixes, descàrregues d’esdeveniments, excés de dispositius per plaça, error de connexió, etc.)

www.segurparking.es